Skip to main content
ExLibris
  • Subscribe by RSS
  • Ex Libris Knowledge Center

    Acq: can not use ".." to go to PO, etc in subscription maintenance

    • Article Type: General
    • Product: Voyager
    • Product Version: 7.2.1

    Description:
    Bug Report Form for Issue 15563

    Module: Acquisitions
    Other Modules that are affected or might have an affect: N/A
    Release(s): 2000.1.3, 7.2.1, 9.1.0
    PC O/S (if this is PC specific): N/A
    Server Platform(s) affected: Solaris
    Browser type & version (if WebVoyage): N/A

    Expected Results:
    Always have access to the '...' to go to the PO in Subscription maintenance

    Actual Results:
    As customer works in Acq doing a variety of different tasks, they lose the '...' (three dots) in the subscription maintenance screen to access the PO.

    Workflow implications:
    Customer then needs to usually reboot the PC, and go into Acq again. They never have a problem when they first go into Acq; it's only when they have it open for a longer period of time.

    Replication steps:
    This problem happens after creating a new component. When the New button is clicked on the Subscription Maintenance screen and a new component is added, the ellipsis boxes to connect to the PO, Vendor, etc. are grayed out. After saving the component and starting over, the ellipsis buttons on the subscription maintenance screen stay grayed out no matter how the subscription maintenance screen is accessed.

    The only ways to get the buttons to be active again is to either log out of acq and log back in or to click the Clear Workspace button and then do a new search.[6/21/2010 9:54:23 AM Julie Bister]

    Resolution:


    • Article last edited: 3/13/2015