Skip to main content
ExLibris
  • Subscribe by RSS
  • Ex Libris Knowledge Center

    After Aleph 18-20 upgrade I get no records in Z0102 Setup - Library Report

    • Article Type: General
    • Product: Aleph
    • Product Version: 20

    Description:
    After doing what appears to be a successful upgrade from Aleph 18 to Aleph 20 I run the Library Report: util h/1/10 to get a Z0102 Setup report online. There is no data in the report. Where is the disconnect?

    This is what I get on from UH:1:10 on Aleph ver 20:

    ***************************************************************************

    Library report for ABC01
    Mon Oct 25 12:45:06 MDT 2010

    ***************************************************************************

    Checking Library type (tab100)
    Demo library for current library is USM01

    ***************************************************************************

    Z0102 Setup

    Number of records per base and Z0102 recommended and current setup

    Base | # Docs | Recommended| Current | Conflicts
    --------------------+-------------+------------+------------+---------

    ***************************************************************************


    In version 18 we get a correct report with many bases.

    Resolution:
    All bases for the specified library (in this case, ABC01) should appear in the util h/1/10. It seems that your v20 tab_base.eng is defective for some reason. You need to copy the lines for your bases from v18 into the v20 tab_base.eng.


    • Article last edited: 10/8/2013
    //Feedback